Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού , ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα με συμβόλαιο δύο ετών προκειμένου να οδηγήσει τη ομάδα σε μια καλύτερη κατάσταση απο την φετινή σεζόν .

Εποχή Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό , που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα στην τεχνική ηγεσία .Ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε πρόταση να συνεχίσει και στην νύν ομάδα τον τον Ερυθρό Αστέρα αλλά την απέρριψε για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο 52χρονος προπονητής εργάστηκε κατά σειρά σε Μπουντούτσνοστ, εθνική ομάδα Μαυροβουνίου, Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα ξανά, την τελευταία διετία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τα δύο επόμενα χρόνια“.

Πλέον θα τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Με δεδομένο ότι έχουν ήδη υπογράψει τους Πάρις Λι και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τα υπόλοιπα κενά θα καλυφθούν ύστερα από συνεργασία του τεχνικού διευθυντή Αργύρη Πεδουλάκη και του νέου προπονητή.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αποτελώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού, μίας εκ των πιο σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχω λάβει, κάτι που σημαίνει πολλά για εμένα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα τα οποία αρμόζουν στον Παναθηναϊκό“.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ