Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αξιοπρεπής εμφάνιση για την Εθνική μας στη Μάλαγα (Video)

Με πολύ καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδας 50+ την συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μάλαγα.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε κατά σειρά την Ισπανία, την Ιταλία και την Γερμανία, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες και στις τρεις αναμετρήσεις. Ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας μας, ο Κύριλλος Μακρυμίχαλος, τον οποίο φιλοξένησε ο «Αθλητικός Κόσμος» πριν μερικούς μήνες σε μία απολαυστική συνέντευξη, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της Εθνικής μας ομάδα στη διοργάνωση:

 

 

«Είμαστε όλοι μας ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στη διοργάνωση. Με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και στον επόμενο γύρο μιας και χάσαμε δυο παιχνίδια στον πόντο, αλλά αυτό που μετράει είναι πως τα δώσαμε όλα και απολαύσαμε τους αγώνες που παίξαμε».

 

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην Μάλαγα ταξίδεψε και η Εθνική μας ομάδα 60+, η οποία τα πήγε εξαιρετικά, καθώς κατάφερε να φτάσει στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ