Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ψήλωσε» με Χρηστίδη

Παίκτης του ΠΑΟΚ για ένα χρόνο είναι ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών, ανακοινώθηκε πριν λίγο από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

 

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Βασίλη Χρηστίδη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ, έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει την front line με το ταλέντο, το κίνητρο και τις φιλοδοξίες του, στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Χρηστίδη στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ mateco.

Ο Βασίλης Χρηστίδης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1998 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 2μ.08 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ /σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Έχοντας κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 2014 με την ομάδα του Μαντουλίδη και αφού αναδείχθηκε MVP των αγώνων, τον Οκτώβριο του 2015, συμφώνησε με τον Άρη. Συνέχισε ωστόσο να αγωνίζεται στον Μαντουλίδη και την επόμενη χρονιά (2016), έχοντας συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας. Τρία χρόνια μετά, το 2019, μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό, με την αναπτυξιακή ομάδα του οποίου, αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α2».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ