Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

AEK: Ανακοίνωσε τον Κένι Γουίλιαμς

Παίχτης της ΑΕΚ είναι ο Κένι Γουίλιαμς για το επόμενο έτος .Ο Αμερικανός γκάρντ είχε συνεργαστεί και πέρυσι με τον Ηλία Καντζούρη στον Κολοσσό Ρόδου και ήταν απο τους πρωταγωνιστές της ομάδας. 

Ο Κένι Γουίλιαμς θα φοράει για την νέα σεζόν την φανέλα της ΑΕΚ μετά απο μια πολύ καλή χρόνια με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Ηλίας Καντζούρης τον ήθελε μαζί του στην ομάδα, καθώς ξέρει τι δυνατότητες έχει και πώς μπορεί να τον βοηθήσει, όντας μαζί του πέρυσι στην Ρόδο.

Σε 26 αγώνες με τα χρώματα του Κολοσσού, μέτρησε 12.8 πόντους με 36.7% στο τρίποντο, 3.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα αγωνιζόμενος για περίπου 32 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η AEK BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Κένι Ουίλιαμς (Kenny Williams).Ο Αμερικανός γκαρντ (25 χρ., 1μ.93) υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1996 στις ΗΠΑ. Ασχολήθηκε από νωρίς με το μπάσκετ και φοίτησε από το 2015 μέχρι το 2019 στο κολέγιο North Carolina. Αγωνίστηκε κατόπιν, στην επόμενη διετία στη θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, η οποία αγωνίζεται στην G -League, πριν μεταβεί για σύντομο χρονικό διάστημα στο Ισραήλ, όπου και φόρεσε τη φανέλα της Μπνέι Χερζλίγια.

Η Ελλάδα ήταν η δεύτερη χώρα, εκτός της πατρίδας του, όπου κλήθηκε να δείξει το ταλέντο του, για χάρη του Κολοσσού Ρόδου. Υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της «Βασίλισσας», ο σούτινγκ γκαρντ από τη Βιρτζίνια σημείωσε 12,7 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ