Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Άμραμπατ στην Ολλανδία η ΑΕΚ – Εκτός ο Γαλανόπουλος

Χωρίς τον Κώστα Γαλανόπουλο θα ταξιδέψει στην Ολλανδία την Τρίτη (12/7) η ΑΕΚ, για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της – Μέσα στην αποστολή ο Άμραμπατ

Πίσω στην Αθήνα θα παραμείνει ο Κώστας Γαλανόπουλος, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να μην ταξιδεύει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του. Το γεγονός πως ο μέσος της ΑΕΚ προπονείται ατομικά, έφερε την συγκεκριμένη απόφαση και έτσι θα συνεχίσει το πρόγραμμα του πίσω στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά κανονικά θα συμμετέχει στην προετοιμασία ο Νορντίν Άμραμπατ, ενώ (όπως είναι φυσιλογικό), εκτός έμειναν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Αργεντινό προπονητή. Συγκεκριμένα, οι Ανσαριφάρντ, Λε Ταλέκ, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τάνκοβιτς και Βράνιες, δεν θα βρεθούν στην Ολλανδία και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρίσκονται εκτός του “κιτρινόμαυρου” στρατόπεδου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται και εννέα παίκτες από την ΑΕΚ Β’, κάτι που δείχνει τις προθέσεις του Αλμέιδα να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ανάμεσα τους και ο Λάτσι, ο οποίος θέλει να δείξει τις ικανότητες του, στον πολύ σημαντικό τομέα που η ΑΕΚ δεν έχει βρει λύσεις, δηλαδή την άμυνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για Ολλανδία:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Κορνέζος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Μπότος, Μουστακόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας, Γιούσης και Τζούντα Γκαρσία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ