Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Το αλαλούμ των προκηρύξεων και η ΕΠΟ!

Για ακόμη μία χρονιά το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κι αυτό, διότι η κόντρα ανάμεσα στη λίγκα της SL1 με αυτή της SL2 καλά κρατεί!

Από τη μία πλευρά η SL1 αποφάσισε για την προσεχή σεζόν να ισχύσει η ίδια προκήρυξη όσον αφορά τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Δηλαδή ο 14ος να υποβιβάζεται απευθείας στη SL2, ενώ ο 13ος να δίνει αγώνα μπαράζ για την παραμονή του.
Από την άλλη πλευρά η SL2 θεωρεί πως το υπάρχον σύστημα ανόδου δεν είναι δίκαιο για τη δική της λίγκα και την προσεχή Δευτέρα (18/7) επιθυμεί να συντάξει τη δική της προκήρυξη σύμφωνα με την οποία οι δύο πρωταθλητές των ομίλων θα ανεβαίνουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και επίσης ακόμα μία ομάδα να δίνει αγώνα μπαράζ για την άνοδο!!
Το «φίδι από την τρύπα» καλείται να βγάλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς είναι το μόνο αρμόδιο όργανο για να πάρει την τελική απόφαση για το ποια προκήρυξη θα επικρατήσει ή για το αν θα βρεθεί μια διαφορετική λύση!
Όπως και να έχει οι ομάδες βρίσκονται υπ’ατμόν για το τι θα ισχύσει, καθώς αρκετές εξ’αυτών επηρεάζονται στο θέμα του οικονομικού μπάτζετ που θέλουν να ορίσουν!

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ