Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κοντά στην Ρώμη ο Ντιμπάλα!

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται να βρίσκονται Ρόμα και Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να σκέφτεται, ως σοβαρή πιθανότητα, την μετακόμιση του στην πρωτεύουσα, για χάρη των “Τζιαλορόσι”.

Μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με την Ίντερ, ήταν θέμα χρόνου να προκύψουν νέοι “μνηστήρες” για την απόκτηση του. Σε στενή επαφή με τον Ντιμπάλα και τον Ατζέντη του, βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες τόσο η Νάπολι, όσο και η Ρόμα, με τους τελευταίους να έχουν κερδίσει ένα βήμα παραπάνω στον “χορό των διαπραγματεύσεων”.

Η πρόταση που κατατέθηκε, από την  πλευρά της Ρόμα για τον πρώην άσσο της Γιουβέντους, ήταν τουλάχιστον δελεαστική. Οι “Τζιαλορόσι” προσέφεραν στον παίκτη 3έτες συμβόλαιο μέχρι το 2025 ενώ οι απολαβές του σε ετήσια βάση θα φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους.

Στην διάρκεια των συζητήσεων, ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να κάνει σαφές στον Ντιμπάλα, ότι με τον ερχομό του στην Ρώμη θα αναλάβει ένα διαφορετικό ρόλο στην ομάδα. Σε αντίθεση με τον τρόπο παιχνιδιού του στο πλάνο της Γιουβέντους, η παρουσία του Αργεντινού στην ενδεκάδα της Ρόμα θα έχει πιο επιθετικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός υποσχέθηκε στον παίκτη μια θέση που θα του επιτρέπει να σκοράρει πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τον ρόλο που είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια στο Τορίνο.

Η πρόταση, των κυπελλούχων του Conference League, έχει φτάσει στα χέρια του Ατζέντη του Πάουλο Ντιμπάλα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντηση του Αργεντίνου.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ