Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποχωρήσεις στις «μπλε» ομάδες!

Στις κυανόλευκες ομάδες του Βορείου ομίλου, είχαμε σημαντικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών! Ειδικότερα από τους κυανόλευκους της Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκαν 15 λύσεις συμβολαίων, ενώ από τους κυανόλευκους του Βόλου, επισημοποιήθηκαν 2 αποχωρήσεις παικτών!

Ηρακλής:

Σε ριζική ανανέωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν προχωρά η ΠΑΕ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σήμερα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με συνολικά 15 παίκτες!
Αναλυτικά από τον Ηρακλή μένουν ελεύθεροι οι: Μιχάλης Μπαστακός, Γιώργος Κάκκο, Θανάσης Καρτσαμπάς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σταύρος Πήλιος, Αντόνιο Ναπολιτάνο, Βιτίνιο, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Γιώργος Μανωλάκης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Φιλόξενος Τουρσίδης, Νίκος Μασούρας, Κωνσταντίνος Χατζηπιρπιρίδης, Στάθης Ελευθεριάδης και Γιάννης Φακής.

Νίκη Βόλου:

Έπειτα από 3 χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα, οι Λούκας Γκαρσία και Θωμάς Τσιμπούκας αποχωρούν από τον σύλλογο της Μαγνησίας, ευχαριστώντας τους πάντες για τα υπέροχα χρόνια που πέρασαν στην πόλη του Βόλου!
Το μήνυμα του Θωμά Τσιμπούκα:
«Μετά από τρία χρόνια σ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, σ’ αυτήν τη όμορφη πόλη, ήρθε η ώρα να πω αντίο. Πόνεσα, πάλεψα, αγάπησα αυτόν τον σύλλογο. Ευχαριστώ για όλα την διοίκηση της Νίκης, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, ανθρώπους που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου που κάποιοι από αυτούς έγιναν οικογένεια. Αντίο Νίκη
Το μήνυμα του Λούκας Γκαρσία:
«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Βασίλη Βενέτη για την υποστήριξή τους σε σημαντικές στιγμές της ζωής μου, πάντα μ’ έκαναν να νιώθω την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Έζησα τρία όμορφα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτή την όμορφη πόλη και το πιο σημαντικό απ’ όλα, ο γιος μου γεννήθηκε φορώντας αυτό το υπέροχο μπλε χρώμα. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα σε σας. Ελπίζω να κατάφερα να σας κάνω χαρούμενους με τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες, εσείς με κάνατε πολύ χαρούμενο»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ