Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Αναζητά βήμα πρόκρισης κόντρα στην Μακάμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνωρίζει πως η ομάδα του είναι το φαβορί απέναντι στους Ισραηλινούς και θέλει να «πατήσει» γερά από το πρώτο ματς, γνωρίζοντας καλά τη… συνταγή των καλοκαιρινών προκριματικών, καθώς επί των ημερών του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Ολυμπιακός μετράει 8 προκρίσεις και μόλις έναν αποκλεισμό (πέρσι, στα πέναλτι κόντρα στη Λουντογκόρετς).

Οι Πειραιώτες ποντάρουν στην ποιότητα του ρόστερ τους και στην εμπειρία τους από τα Κύπελλα Ευρώπης και θέλουν να το πιστοποιήσουν την Τετάρτη (20/7) στο «Σάμι Οφέρ» της Χάιφα, παίρνοντας ένα σκορ που απ’ τον πρώτο κιόλας αγώνα θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης και των επόμενων παιχνιδιών με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα βασιστεί στο 4-3-3. Ο Βατσλίκ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι ακραίοι μπακ, ενώ οι Σισέ και Παπασταθόπουλος έχουν το προβάδισμα για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά και οι Μασούρας, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί θα είναι η τριάδα στην επίθεση. Θέση στην ενδεκάδα, διεκδικούν και οι Κανέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ