Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

ΠΑΟΚ: Προς αναβολή το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού!

Τι συνέβη και το φιλικό μπορεί να μην διεξαχθεί τελικά;

Όπως αναφέρουν σήμερα κυπριακές ιστοσελίδες, τα προβλήματα είναι δύο! Το πρώτο, αφορά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του “Τσίρειου”, σε βαθμό που να εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Βέβαια, οι άνθρωποι του Άρη Λεμεσού ήρθαν σε επαφή με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας για παραχώρηση του γηπέδου “Αμμόχωστος” χωρίς να πάρουν αρνητική απάντηση, όμως υπάρχει και δεύτερο πρόβλημα.

Αυτό έχει να κάνει με τις δυσκολίες που συνάντησε ο Άρης Λεμεσού για να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβασή του ΠΑΟΚ στο “Νησί της Αφροδίτης”, οι οποίες έχουν να κάνουν με την περίοδο που διανύουμε και τα λίγα διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια που υπάρχουν στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κύπρος εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης!

Κάπως έτσι, ο Άρης Λεμεσού “έκλεισε” φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη Παρασκευή με τον Π.Ο. Ονήσιλος – Αχυρώνας στο βοηθητικό γήπεδο του “Τσίρειου” την Παρασκευή, προκειμένου ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, να έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του κυπριακού πρωταθλήματος.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ