Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα για Κορμπεράν με πολλές απουσίες!

Με την φαρέτρα του μισογεμάτη, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός τεχνικός Κάρλος Κορμπεράν. Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, μπήκε με το “καλημέρα σας” στα βαθιά, έχοντας να αντιμετωπίσει την Σλόβαν με μόνο 3 προπονήσεις και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν.

Τα προβλήματα για τους ερυθρόλευκους ήταν ήδη πολλά, μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις τους με την Μακάμπι Χάιφα και την έξοδο του Μαρτίνς, οι δυσκολίες όμως δεν σταμάτησαν να πληθαίνουν. Μανωλάς, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσαλκο, συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός μάχης λόγω τραυματισμών, ενώ και ο Χουάνγκ, λόγω αργοπορημένης αποστολής των απαραίτητων εγγράφων από τους Ρώσους, δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή.

Οι απουσίες στην άμυνα είναι, μέχρι στιγμής, οι πιο πιεστικές για τον Ισπανό τεχνικό, καθώς το σχήμα με τους 3 στόπερ που είχε στο μυαλό του , μοιάζει πλέον ουτοπικό.  Η απουσία του Μανωλά αφήνει τους Μπά, Σισέ και Σωκράτη να είναι οι μόνοι διαθέσιμοι υποψήφιοι για τις θέσεις. Στα άκρα της άμυνας, η θέση του τραυματία Κροάτη, όπως όλα δείχνουν, θα καλυφθεί από τον Άβιλα, παίκτη που γνωρίζει καλά ο Κορμπεράν και μπορεί να τον “ξεκλειδώσει” στο γήπεδο.

Συνολικά, η 11άδα του Ολυμπιακού για την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας περιλαμβάνει τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ, Άβιλα, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Στα χάφ για τους ερυθρόλευκους επιστρέφει ο Εμβιλά συνοδευόμενος από τους Μαντί Καμαρά και Κούντε (που φημολογείται ότι θα προτιμηθεί στον άξονα από τον Αγκιμπού). Τέλος, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν Μασούρας και Ζιγκερνάγκελ με τον Ελ Τικίνιο μοναδικό προωθημένο. Σημαντική προσθήκη στον πάγκο για τους Πειραιώτες θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό, χωρίς όμως πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Σέντρα στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας, στις 22:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD.

Λίστα Α

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς(τραυματίας), Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο(τραυματίας), Ζίνκερναγκελ, Άβιλα και Μπα.

Λίστα Β

Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης και Τσέλιος.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ