Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπαράζ ανακοινώσεων! Αύριο η «πρώτη»!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει πλέον η Νίκη Βόλου και καθημερινά προβαίνει σε ανακοινώσεις μεταγραφών! Συγκεκριμένα:

Χοσέτε Μιράντα:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή José Antonio Miranda Boacho, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Χοσέτε Μιράντα έχει γεννηθεί στην πόλη Χετάφε της Ισπανίας, έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, κι αγωνίζεται είτε ως εξτρέμ, είτε ως επιτελικός μέσος.
Το περσινό καλοκαίρι, η Χετάφε παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, ως δανεικό, καταγράφοντας, συνολικά, 23 εμφανίσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τέσσερις φορές».

Όσκαρ Σιαφά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan José Óscar Siafa Etoha.
Ο Όσκαρ Σιαφά γεννήθηκε στην Μαδρίτη της Ισπανίας, έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, είναι 24 ετών κι αγωνίζεται ως επιθετικός.
Πέρσι, “μετακόμισε” στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας επτά τέρματα». 

Βασίλης Γαβριηλίδης:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας.
Ο Γαβριηλίδης είναι 30 ετών, κατάγεται από την Καβάλα κι αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
 Με την τελευταία του ομάδα, τη Βέροια, κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, αγωνιζόμενος, συνολικά, σε 34 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές».

Στέλιος Δημητρίου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Δημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.
O Δημητρίου είναι 32 ετών, γεννήθηκε στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από την Κύπρο, κι αγωνίζεται ως πλάγιος οπισθοφύλακας, τόσο στην αριστερή, όσο και στη δεξιά πτέρυγα.
Πέρσι, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου, κέρδισε τον προβιβασμό στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

ΑΥΡΙΟ Η «ΠΡΩΤΗ»

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”.
Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της Νίκης, καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.
Θα είμαστε όλοι εκεί!»

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ