Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέστερ: Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρίποντο

Η Λέστερ ξεκινά τη νέα σεζόν με μία δοκιμασία κόντρα στην ομάδα έκπληξη της περασμένης σεζόν Μπρέντφορντ στο King Power Stadium (16:00). Οι «αλεπούδες», με επικεφαλής τον Μπρένταν Ρότζερς, επικεντρώνεται κυρίως στις εγχώριες διοργανώσεις, με στόχο την κατάληψη κάποιας Ευρωπαϊκής θέσης.

Οι «αλεπούδες» συμμετείχαν στη μεταγραφική περίοδο, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελαν οι οπαδοί της. Ο μακροχρόνιος «κυβερνήτης» Κάσπερ Σμάιχελ έφυγε μετά από 11 χρόνια, ενώ οι Τίλεμανς, Μάντισον και Φοφανά μπορεί ακόμη να φύγουν ή να μείνουν. Ακόμη, η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που δεν έχει υπογράψει κάποιος ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη πλευρά, η Μπρέντφορντ έφερε ένα μείγμα νεανικής εμπειρίας. Πλήρωσαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια λίρες για τον 21χρονο Κένι Λούις Πότερ από τη Χαλ και πάνω από 14 εκατομμύρια για τον 20χρονο Άρον Χίκεϊ από την Μπολόνια. Ο Μπεν Μι, 32 ετών, μπήκε με ελεύθερη μεταγραφή μετά την αποχώρησή του από την Μπέρνλι. Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή των «Μελισσών» την περασμένη σεζόν, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και οι δύο ομάδες έχουν ένα καλό ρεκόρ πρεμιέρας. Η Μπρέντφορντ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι τέσσερις από τις τελευταίες έξι φορές, ενώ η Λέστερ κέρδισε τους δύο τελευταίους πρώτους αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να ξεκινήσει με το δεξί και να «κατακτήσει» το πρώτο τρίποντο της σεζόν; Μένει να δούμε τι θα συμβεί.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ