Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λέστερ: Η Τσέλσι προσφέρει τέσσερις παίκτες με αντάλλαγμα τον Φοφάνα

Η Τσέλσι επιθυμεί απεγνωσμένα να αποκτήσει τον σέντερ μπακ της Λέστερ, Γουέσλι Φοφάνα αυτό το καλοκαίρι, αλλά η δεύτερη προσφορά 70 εκατομμυρίων λιρών που κατατέθηκε, απορρίφθηκε από τις «Αλεπούδες».

Ο 21χρονος θεωρείται ένας από τους καλύτερους νεαρούς αμυντικούς στην Ευρώπη, αν και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς λόγω τραυματισμού (σπασμένο πόδι). Η Λέστερ δέχεται να παραχωρήσει τον παίκτη για 80 εκατομμύρια λίρες, όμως οι «μπλε» προσπαθούν να «γλυκάνουν» την συμφωνία κάνοντας συζητήσεις για ανταλλαγή παικτών.

Ο Αθλητισμός Κόσμος ρίχνει μια ματιά σε τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι που θα μπορούσαν να κατευθυνθούν στο «King Power Stadium», με αντάλλαγμα τον Φοφανά.

Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι έχει ήδη συζητήσει την προοπτική να προσφέρει στην Λέστερ τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Ο 26χρονος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «Αλεπούδων» στο παρελθόν και πιθανότατα θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής εάν πάρει την απόφαση της μετακίνησης του. Ο Άγγλος μέσος πέρασε από τις ακαδημίες της Τσέλσι και έχει κάνει 121 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα. Όμως, δεν ήταν σταθερή επιλογή του Τόμας Τούχελ, κάτι που σημαίνει ότι η ανταλλαγή με τον Φοφανά, δεν θα τον χαλούσε και καθόλου.

Κάλουμ Χάντσον-Οντόι:

Το κυνήγι του Φοφάνα από την Τσέλσι συνεχίζεται και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Λέστερ ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Οι «Αλεπούδες» φέρεται να έχουν ήδη συζητήσει με τους «Μπλε» για τον εξτρέμ, αλλά και η Σαουθάμπτον διεκδικεί την υπογραφή του. Ο 27χρονος Ισπανός διεθνής φαίνεται απίθανο να ξαναβρεί ποτέ φανέλα βασικού και σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε να ενταχθεί στη Νάπολι ως δανεικός. Όμως η Λέστερ είναι απελπισμένη για έναν νέο πορτιέρο, αφού ο Κάσπερ Σμάιχελ αποχώρησε από τον σύλλογο την περασμένη εβδομάδα για να ενταχθεί στην Νις. Εάν οι ιθύνοντες των «Μπλε» όμως μπλοκάρουν τη μετακίνηση στην Ιταλία, θα μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να ενσωματώσουν τον Φοφάνα στην ομάδα και να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ρος Μπάρκλεϊ:

Ο Ρος Μπάρκλεϊ είναι ένας ακόμη παίκτης που φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι. Ο 28χρονος μέσος εντάχθηκε στον σύλλογο από την Έβερτον πριν από 4,5 χρόνια, αλλά είχε μόλις 175 λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν και δεν του δόθηκε καν αριθμός στην φανέλα αυτή τη σεζόν, κάτι που δείχνει πως αποτελεί παρελθόν. Σίγουρα κατά την άποψή μου θα είχε την ευκαιρία να «αναστήσει» την καριέρα του, αν η Λέστερ συμφωνούσε να τον πάρει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ