Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Ανοίγει το χορό των ανανεώσεων ο Τρικαλόπουλος (videos-pics)

Οι διοικούντες της περσινής Πρωταθλήτριας Δόξας Ασσήρου έχουν αρχίσει να τρέχουν το σχεδιασμό όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 που θα τους βρει στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.
Οι πρώτες συζητήσεις για τις ανανεώσεις του περσινού κορμού της ομάδας έχουν πραγματοποιηθεί και ο πρώτος που συμφώνησε με την ομάδα είναι ο Θάνος Τρικαλόπουλος.


 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το δεύτερο σερί Πρωτάθλημά της, έχοντας μια εξαιρετική και σταθερή πορεία όντας ένας από τους -mvp- του περσινού Πρωταθλήματος.

Σε ατομικό επίπεδο ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές του, πετυχαίνοντας μάλιστα 27! τέρματα στο Πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας και το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Μ.

Μπορεί να σημείωσαν αρκετοί προπονητές στο μπλοκάκι τους το όνομα του Τρικαλόπουλου για να τον κάνουν δικό τους, αλλά η καρδιά και του μυαλό του ανήκει στην Άσσηρο. Οπότε στην συνάντηση που είχε ο Τρικαλόπουλος με τους υπεύθυνους της ομάδας, η οποία δεν κράτησε πάνω από 15′ συμφώνησαν για έναν ακόμη χρόνο.

 

Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν και οι υπόλοιποι περσινοί παίκτες από τα γραφεία της ομάδας για να συμφωνήσουν και αυτοί και να παραμείνουν στην ομάδα.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ