Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

Οι νέες εμφανίσεις της σεζόν 2022-2023!

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία» στην παραλία και με το σύνθημα «ο Βόλος ψηλά», η ομάδα του ΝΠΣ Βόλου παρουσίασε τις καινούριες φανέλες με τις οποίες θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2022-2023!

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση των 14 νέων μεταγραφικών αποκτημάτων:

Ματίγα, Ουεντραόγκο, Λούνα, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Αυγερινός, Τσέλιος, Σταμένκοβιτς, Λυμπεράκης, Τάχατος, Οικονομόπουλος, Βίκτορ Φερνάντες.

Τέλος σε δηλώσεις πρόεβη ο πρόεδρος της ομάδας και δήμαρχος του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος:

«Για τον Βόλο θα είναι καλές οι μέρες και στην πόλη και στην ομάδα μας. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Τους χορηγούς που δεν θα μπορούσε να σταθεί η ομάδα χωρίς αυτούς στις υποχρεώσεις της. Και ευτυχώς η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στην ομάδα δεν ήρθαν μόνο νέοι παίκτες, δεν τελειώσαμε ακόμα τις μεταγραφές. Θα δούμε αν λείπει κάτι, να το συμπληρώσουμε. Μαζί με τους παίκτες ήρθε και καινούριος προπονητής, ο κ. Οσβάλντ Τανσό, που εκτός από τον Κώστα Μπράτσο έχει και τους νέους συνεργάτες. Να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα, με υγεία και επιτυχίες. Αν κάναμε ένα flash back και πηγαίναμε στο 2017, αν κοιτάξετε τον χρόνο πίσω μέχρι σήμερα και δείτε τι έχει πετύχει η ομάδα τότε θα αισθανθείτε, όπως εγώ, περήφανοι για την ομάδα και την πόλη μας»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ