Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Μιχάι, κοντά σε συμφωνία με Φαμαλικάο

Στο «στόχαστρο» της Φαμαλικάο βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι εδώ και λίγο χρονικό διάστημα και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει με την ομάδα της Πορτογαλίας.

Η πορτογαλική ομάδα κατέθεσε πρόταση για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ώστε να μειώσει το κόστος του deal και υπάρχουν σχετικές επαφές γύρω από το μέλλον του νεαρού στόπερ.

Έχοντας φορέσει συνολικά 34 φορές τα «ασπρόμαυρα», ο Μιχάι θα αποχωρήσει από την Τούμπα έχοντας πετύχει ένα γκολ -αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο έβαλε τέλος στις βλέψεις των «ερυθρολεύκων» για αήττητο πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ο Ενέα Μιχάι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Πορτογαλίας, μιας και δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού. Τα κακά νέα για τον ΠΑΟΚ, είναι ότι θα χάσει έναν ποδοσφαιριστή που τον χρειάζεται σε μία τέτοια αγωνιστική κατάσταση (πιστεύω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει, εάν έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής). Το πάθος που έβγαζε για τον “Δικέφαλο” λείπει το τελευταίο χρονικό διάστημα που ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματα του με τις μεταγραφές, αλλά και με τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ