Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Λέστερ 4-2: Κάκιστη εμφάνιση και δίκαιη ήττα

Η Λέστερ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Άρσεναλ και γνώρισε βαριά ήττα στο Έμιρεϊτς με 4-2, σε ένα παιχνίδι όπου τα αμυντικά λάθη αλλά και τα σφάλματα του Γουόρντ, έδωσαν στους «Κανονιέρηδες» τους τρεις βαθμούς.

Στα τελευταία 15 παιχνίδια της Λέστερ κόντρα στην Άρσεναλ, έχει ηττηθεί τις 13. Τα μόνα δύο που δεν έχασαν ήταν τα δύο που έπαιξαν κεκλεισμένων των θυρών, φανερώνοντας την δυσκολία του αγώνα.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς άνοιξε το σκορ στον αγώναμε τρομερό πλασέ στο 23ο λεπτό και στο 35’ με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0, κάνοντας την προσπάθεια της Λέστερ, ακόμη πιο δύσκολη. Η μείωση του σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήρθε στο 53’, όταν ο Σαλιμπά έβαλε αυτογκόλ, όμως δύο λεπτά μετά, ο Τσάκα επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ, καθώς βρήκε την άμυνα των φιλοξενούμενων, σε τραγική κατάσταση.

Στο 74ο λεπτό ο Τζέιμς Μάντισον έβαλε και πάλι στο κόλπο τους φιλοξενούμενους (3-2) αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μαρτινέλι βρήκε την άμυνα της Λέστερ ξανά σε τραγική κατάσταση και κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφήνοντας τις «Αλεπούδες» στην 14η θέση με έναν βαθμό σε δύο αγώνες.

Κακή αγωνιστική εικόνα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ιστορία, που ήθελε να έχουν καταφέρει να πετύχουν μία νίκη απέναντι την ομάδα του Αρτέτα. Οι μεταγραφική ανυπαρξία αρχίζει να φανερώνεται και η εικόνα θα πρέπει να αλλάξει, είτε με μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα βελτιώσουν την Λέστερ, είτε με εσωτερικές αλλαγές. Ποιες είναι αυτές; Αναμένουμε να δούμε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ