Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντένις Πρατ: «Είναι νωρίς στη σεζόν, πάμε για το επόμενο παιχνίδι» (vid)

Η Άρσεναλ περιόρισε τη Λέστερ σε στενούς χώρους και την πίεσε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο στην ήττα με 4-2 το Σάββατο στο «Emirates Stadium», δήλωσε ο κεντρικός μέσος Ντένις Πρατ.

Ο Βέλγος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τις «Αλεπούδες» από τον Απρίλιο του 2021 μετά από έναν δανεισμό στην Ιταλική Τορίνο την περασμένη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο, μας πίεσαν πολύ ψηλά. Στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι δυσκολευτήκαμε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και να βρούμε χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν λίγο καλύτερα, αλλά δύο φορές που σκοράραμε, σκόραραν και αυτοί. Μετά από αυτό, το μομέντουμ είχε φύγει. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να δουλέψουμε. Όταν επιστρέψαμε για να κάνουμε το 3-2, θα μπορούσαμε ίσως να πιέσουμε περισσότερο και να πάμε για το τρίτο γκολ, αλλά και πάλι, σκόραραν πολύ γρήγορα και τότε η ορμή είχε φύγει».

Τέλος, η Σαουθάμπτον επισκέπτεται το King Power Stadium το επόμενο Σάββατο (15:00 ώρα Αγγλίας, 17:00 ώρα Ελλάδας) και η Λέστερ θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν. Ο Πράετ δήλωσε ότι όλοι είναι ήρεμοι στα αποδυτήρια, σίγουροι για τις δυνατότητές τους, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγούνε βιαστικά συμπεράσματα:

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν, οπότε δεν φοβόμαστε. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα σήμερα (χθες). Δεν ήταν εύκολο, παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, την Άρσεναλ, οπότε ας πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ