Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ευρωπαϊκό κουστούμι ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Σουόνσι – Μήτκου: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα να κερδίζει» (vid)

Το ευρωπαϊκό του κουστούμι θα φορέσει σε λίγες ώρες ο Δικέφαλος, καθώς φιλοξενεί την Πρωταθλήτρια Ουαλίας, Σουόνσι, στη μάχη για το εισιτήριο του τελικού του Round 1 του Champions League (16:30).

Η Μαρία Μήτκου μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση, τόνισε πως οι «ασπρόμαυρες» γνωρίζουν πως αναμένεται δύσκολο παιχνίδι και χρειάζονται τους φιλάθλους της ομάδας στο πλευρό τους, προκειμένου να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι:

«Έχουμε κάνει μια σκληρή προετοιμασία, θεωρώ πως δουλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Έχουμε δώσει δύο φιλικά, τα οποία είχανε θετικό πρόσημο και ελπίζω αυτό να φανεί με το παιχνίδι με την Σουόνσι. Αν εφαρμόσουμε ότι μας έχει πει ο προπονητής μας, τότε είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε».

Για το τι κυνηγάει ο ΠΑΟΚ από τον αγώνα:

«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα να κερδίζει. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πάμε για τη νίκη και καλή εμφάνιση και θέλω να πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα γελάμε στο τέλος».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Σίγουρα είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, είναι ο 12ος παίκτης. Θα θέλαμε να μας στηρίξουν και να είναι δίπλα μας, εγώ θα καλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο γήπεδο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ