Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ο τρόπος εισόδου στην Ριζούπολη για τους κατόχους διαρκείας!

Γνωστός έγινε τρόπος για την εισόδο στην Ριζούπολη των κατόχων διαρκείας, μέσα από ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά την απόφαση του να διεξαχθούν τα παιχνίδια της ΑΕΚ με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα στην Ριζούπολη, η ΠΑΕ έκανε γνωστό τον τρόπο που θα μπουν στο γήπεδο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι διαρκείας που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του Βόλου, καλούνται να επισκεπτούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23 Αυγούστου.

Όμως σε περίπτωση που καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων και δεν μπορέσουν να δουν όλοι τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, θα τηρηθεί προτεραιότητα και οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι προτεραιότητα για την παρουσία τους στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30), θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Όσοι εξ αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23/8, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Εντός λίγων λεπτών θα δέχονται απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης και αυτομάτως θα αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στις θύρες που θα τους υποδειχθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, όσοι δεν εξυπηρετηθούν στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν δεν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων του «Γ. Καμάρας» από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

Με δεδομένο ότι βασική επιθυμία όλων μας είναι η θερμότερη δυνατή στήριξη της ομάδας μας και όσα αυτή μπορεί να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακαλούμε να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης θέσης στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι απολύτως βέβαιοι για την παρουσία τους στο γήπεδο, ώστε να μην στερηθεί αναίτια τη θέση κάποιος άλλος φίλος της ΑΕΚ».

Ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες ώρες η ΑΕΚ, με ακόμη μια ανακοίνωση της, τόνισε πως όποιος δεν είναι ευχαριστημένος και πιστεύει πως αδικείται, μπορεί να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας και να πάρει πίσω το χρήματα του. Με αυτό τον τρόπο χτίζεται μια ειλικρινής σχέση ανάμεσα σε διοίκηση και φιλάθλους!

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας διαβεβαιώνει πως έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα μέχρι και την ύστατη ώρα προκειμένου να καταστεί εφικτή η χρησιμοποίηση του νέου μας γηπέδου και η επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη μας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη επίσημη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας.

Δυστυχώς αξεπέραστα –εντός του συγκεκριμένου περιορισμένου χρονικού πλαισίου- τεχνικά ζητήματα των οποίων η διευθέτηση δεν εξαρτιόνταν αποκλειστικά και μόνο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Κατά κύριο λόγο η γραφειοκρατία και επιπλέον οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (μήνας Αύγουστος), σε συνδυασμό με τις εύλογες παραινέσεις των τεχνικών μας συμβούλων να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο κινδύνου για τη λειτουργικότητα του γηπέδου μας μακροπρόθεσμα και έχοντας πάντοτε ως αποκλειστικό γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των φιλάθλων μας, μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στην απόφαση να αναβάλλουμε για λίγο ακόμη την ιστορική επάνοδο της ομάδας μας στο σπίτι μας.

Θεωρούμε πως μετά από 19 χρόνια και 2 μήνες προσμονής, την ολιγοήμερη αυτή καθυστέρηση μπορούμε όλοι μας να την αντέξουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την τεράστια και ιστορικών διαστάσεων ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ως γνωστόν, θεωρείται πλέον δεδομένο πως με τη λήξη της περιόδου διάθεσης των καρτών διαρκείας θα έχει συντελεστεί μία ιστορική επίδοση που θα συνοδεύει την επιστροφή των Ενωσιτών στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για όλους εμάς προέχει το ηθικό μέρος της σχέσης με τους φιλάθλους μας και η ειλικρινής επαφή μας με κάθε έναν από αυτούς.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της.

– Για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, η επιστροφή θα γίνεται με αυτοπρόσωπη αίτηση στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
– Για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας (εκτός Αττικής), η διαδικασία μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του τμήματος εισιτηρίων, στον αριθμό 2118886068, επίσης μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ