Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Ρωμαίος» ο Αντρέα Μπελότι

Το σενάριο που κυκλοφορούσε εσχάτως και ήθελε τον Μπελότι να υπογράφει στη Ρόμα, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά. Και αυτό αφού ο Ιταλός επιθετικός συμφώνησε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο. Κατόπιν ακολούθησε και η ανακοίνωση της ομάδας.

Κάτοικος Ρώμης θα είναι σίγουρα για τον επόμενο χρόνο ο Αντρέα Μπελότι. Ο Ιταλός σκόρερ κυκλοφορόυσε εδώ και καιρό ελεύθερος μιας και το συμβόλαιό του με την Τορίνο έληξε χωρίς να ανανεωθεί. Πολλές ομάδες ήταν εκείνεις που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ειδικά στην Ιταλία που έχει φτιάξει και το όνομα του ως ένας από τους πολύ καλούς επιθετικόυς του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η ομάδα που μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε πρόταση και κατάφερε να τον πείσει, είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» αναζητούσαν ένα επιθετικό να πλαισιώσει τον Τάμι Έιμπραχαμ στην κορυφή της επίθεσής τους. Έτσι υπέγραψαν συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον 28χρονο διεθνή Ιταλό επιθετικό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως στο συμβόλαιο αυτό υπάρχει οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Στην Τορίνο, ο Μπελότι έμεινε για 7 χρόνια, έχοντας απολογισμό 113 γκολ σε 251 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνεπώς, η μεταγραφή του Μπελότι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη λίστα με τις φετινές κινήσεις των Ρωμαίων. Ενδεικτικό του πόσο πολύ επιθυμούν να επιστρέψουν στις υψηλές θέσεις της Serie A, παίρνοντας το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Παρ’ όλα αυτά, οι κινήσεις της Ρόμα δεν σταματούν εδώ.

Η ομάδα του Μουρίνιο είναι επίσης κοντά στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο άσος από την Γουινέα θα περάσει τις επόμενες ώρες από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ως δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Θα αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της σεζόν Τζίνι Βαϊνάλντουμ. Ο Ολλανδός μέσος είχε πρόσφατα έναν σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να μένει εκτός για αρκετούς μήνες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ