Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφές στη Νότιγχαμ

Αφότου κατάφερε να ανέβει στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια, η Νότιγχαμ έχει βάλει σκοπό να παραμείνει σε αυτή. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προχωρήσει σε αρκετές και σημαντικές προσθήκες. Μία από αυτές αποτελεί εσχάτως και ο Ρέναν Λόντι.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ατλέτικο αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη με το ποσό του «ενοικίου» να φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει οψιόν αγοράς στο τέλος της χρονιάς, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν ολοκληρώσουν την συμφωνία, οι «ροχιμπλάνκος» φρόντισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του παίκτη έως το 2026. Κάτι που φανερώνει πως τον θεωρούν σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Λόντι έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ. Ακολούθησε η ανακοίνωση από πλευράς των «κόκκινων» στο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ.

Έτσι, ο 24χρονος Βραζιλιάνος μπακ αποτελεί την 18η φετινή μεταγραφή της Φόρεστ, η οποία δεν δείχνει έτοιμη να σταματήσει εδώ. Ο Λόντι ανήκει στην Ατλέτικο από το καλοκαίρι του 2019, με την φανέλα της οποίας έχει καταγράψει 118 εμφανίσεις. Στους αγώνες αυτούς κατάφερε να σκοράρει 6 γκολ, ενώ παράλληλα μοίρασε και 11 ασίστ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 42 παιχνίδια με την ομάδα του Σιμεόνε σκοράροντας τέσσερις φορές και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Αντικαταστάτης του Λόντι ο Ρεγκιλόν

Με τον Λόντι να ανήκει πλέον στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Ατλέτικο έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του. Κάτι που δεν άργησε να συμβεί καθώς σχεδόν άμεσα ήρθε σε συμφωνία με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Ρεγκιλόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στην συγκεκριμένη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Ισπανό μπακ για την φετινή περίοδο και ως εκ τούτου δεν ήταν δύσκολο να τα βρουν οι δύο ομάδες. Από την πλευρά του ο Ρεγκιλόν, βλέποντας ότι δεν θα έχει ανάλογο χρόνο συμμετοχής φέτος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία. Προερχόμενος από τα φυτώρια της Ρεάλ Μαδρίτης, η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε πριν μεταπηδήσει στο Λονδίνο, ήταν η Σεβίλλη. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Ρεγκιλόν σημείωσε 31 συμμετοχές με τους «Spurs» με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ