Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Γλυκοκοιτάζει» Καντέ η Παρί Σεν Ζερμέν

Στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ν’γκολό Καντέ. Ο μέσος της Τσέλσι μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Πάρι έχει στα «ραντάρ» της τον Καντέ εδώ και χρόνια. Ωστόσο, το γεγονός πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και αποτελεί βασικό της γρανάζι, την έκαναν διστακτική στο να κάνει κάποια κίνηση. Το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής θα ανέβαινε αρκετά. Όχι ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα για τους πλούσιους Παριζιάνους. Παρ’ όλα αυτά, οι συνθήκες μοιάζουν να ευδοκιμούν για μια τέτοια κίνηση αυτή τη στιγμή.

Και αυτό διότι το συμβόλαιο του Καντέ με την Τσέλσι τελειώνει το καλοκαίρι του 2023. Παρά τη σημαντική συνεισφορά του Γάλλου στην ομάδα, ο Τόμας Τούχελ έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Αμφιβολίες τις οποίες έχει εκφράσει ανοιχτά και έχουν να κάνουν με τους συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς του παίκτη.

Σύμφωνα με τους Times, η Παρί είναι ενήμερη γι’ αυτήν την κατάσταση και παρατηρεί τις εξελίξεις. Οι Γάλλοι περιμένουν το κατάλληλο «timing» για να κάνουν την κίνησή τους. Εξαιτίας των πολύ στενών χρονικών περιθωρίων όμως, δύσκολα αυτό θα γίνει άμεσα. Το μεταγραφικό παράθυρο στη Γαλλία κλείνει αύριο (31/08) για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο.

Επομένως, εάν η Παρί αποφασίσει να κάνει άμεσα κίνηση για τον παίκτη, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Διαφορετικά έχουν την επιλογή να διαπραγματευτούν απευθείας με τον Καντέ τον Ιανουάριο, 6 μήνες προτού λήξει το συμβόλαιό του. Εφόσον παραμείνουν τα ισχύοντα δεδομένα και ο Γάλλος δεν ανανεώσει την συνεργασία του με την Τσέλσι βεβαίως.

Ο Καντέ αποτελεί σταθερά έναν από τους καλύτερους μέσους στην Ευρώπη. Αναμφίβολα η είδηση της μη ανανέωσης του συμβολαίου του θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ακόμα συλλόγων. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Τσέλσι και αν θα ρισκάρει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο χωρίς να αποκομίσει κάποιο κέρδος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ