Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με στόχο το τρίποντο που θα δώσει ψυχολογία στις «Αλεπούδες»!

Σε μια ειρωνική τροπή της μοίρας, ο μοναδικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ την ημέρα της μεταγραφικής προθεσμίας λαμβάνει χώρα στην έδρα της Λέστερ (η οποία δεν έκανε μεταγραφικές κινήσεις) που φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ (22:00, Novasports Premier League).

Η έλλειψη δαπανών των “Αλεπούδων” στη μεταγραφική περίοδο εξηγεί κάπως το ντροπιαστικό ξεκίνημά τους στη σεζόν, με τον προπονητή Μπρένταν Ρότζερς να αναζητά ουσιαστικές λύσεις.

Μετά την ισοπαλία 2-2 με την Μπρέντφορντ στην πρώτη αγωνιστική, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς υπέστησαν τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, φέρνοντας τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό σε μία δύσκολη κατάσταση.

Δεν πρόκειται για έλλειψη ταλαντούχων παικτών, καθώς τα συνεχιζόμενα προβλήματα της Λέστερ εντός και εκτός γηπέδου γίνονται όλο και πιο βαθιά, δίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ το πάνω χέρι, στο σημερινό παιχνίδι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ (4-4-1-1): Γουόρντ, Τζάστιν, Έβανς, Αμαρτέϊ, Καστάνιε, Σουμαρέ, Πρατ, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι-Χολ, Μπάρνς, Βάρντι.

Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Τιρέλ Μαλάσια, Φρεντ, Κασεμίρο Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο, Ελάνγκα, Ράσφορντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ