Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φιλικό: Καλύτερη η ΑΕΛ, προβλημάτισε η Νίκη!

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 0 – 2

Καλύτερη η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος φαινόταν «πιο ομάδα» από τη Νίκη, η οποία δυσκολευόταν να κάνει επιθέσεις και να συνδυαστεί σωστά στο χώρο του κέντρου.

Με δύο όμορφα γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου (14’, 19’) οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με 0-2 ενώ ενδιάμεσα (16’) η Νίκη Βόλου έχασε την ευκαιρία να σκοράρει καθώς ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου!

Καλές στιγμές για τους κυανόλευκους χάθηκαν με τον Κάσσο στο 4ο και 40ο λεπτό ενώ η ΑΕΛ απείλησε από τη μεριά της με τον Κούστα, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μπάγιτς!

Με φάση για την ΑΕΛ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο όταν ο Μπουργάνης απομάκρυνε το σουτ του Πεντρόσο! Στη συνέχεια η Νίκη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο του κέντρου και απείλησε μέσα σε λίγα λεπτά με τους Σιαφά (57’) και Κάσσο (62’). Νέα καλή φάση στο 77’ για τους γηπεδούχους με το ωραίο πλασέ του Ολαϊζόλα να μπλοκάρεται απ’τον γκολκίπερ Σουλούκο! Τέλος στο 86’ ο Λογαράς προσπάθησε να μειώσει για τη Νίκη από κοντά, ωστόσο και πάλι ο Σουλούκος ήταν σταθερός στην επέμβασή του!

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης Βόλου.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο

Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης (55’ Λογαράς), Κυριακίδης (62’ Μέτσε), Παναγιωτίδης (62’ Κριμιτζάς), Τσουκαλάς (81’ Μπάλλας), Κάσσος, Μορέιρα, Σιαφά (76’ Τζιώρας)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούκος), Θ.Παπαγεωργίου (46’ Καλουτσικίδης), Κοσονού, Ηλιάδης (79’ Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο, Θωμαΐδης (72’ Γαρουφαλιάς), Κ.Παπαγεωργίου (72’ Ραμίρες), Μιλτιάδης (46’ Πλέγας, 79’ Γλυνός), Τσουμάνης (46’ Νικολιάς), Πεντρόσο (72’ Μαυριάς), Κούστα (46’ Όγκμποε)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ