Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Al Ahli SC: Ανακοινώθηκε ο Remco Boere

Εποχή Remco Boere στην Al Ahli SC (Αλ Αχλί Τρίπολης), η οποία ανακοίνωσε έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στον χώρο του ποδοσφαίρου σαν παίκτης (Εξέλσιορ, Ρόντα, Φίτεσε, Καμπούρ, Ντεν Χάαγκ, Γάνδη, Ηρακλής, Ζιλ Βιθέντε, Τσβόλε), σαν προπονητής στη VV Nunspeet της Ολλανδίας, στην Αλ Γκαράφα (Κατάρ), στην Αλ Τζαζίρα (Κατάρ), στην Εθνική ομάδα του Κατάρ (U20), στην Αλ Αραμπί (Κατάρ), στη Σουηδική Βαστέρας, στη Σουηδική Σέπινγκ, στην Al Ahli Sc (Λιβύη), στη Hammerfest από τη Νορβηγία, στη Pathachakra & στη United Sports Club Kolkata από την Ινδία, στην Fagersta Sodra της Σουηδίας στην 3 liga division, αλλά και σαν τεχνικός διευθυντής.

 

Ο προπονητής με καταγωγή από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στον επιτυχημένο σύλλογο της Λιβύης (12 τίτλους Premier League, 6 Κύπελλα Λιβύης, 2 Σούπερ Καπ Λιβύης) που συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και αναλαμβάνει μαζί με Ολλανδούς συνεργάτες του από την 1η Οκτωβρίου τεχνικός διευθυντής, αλλά και υπεύθυνος της Κ20.

Ο Boere έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον εξαιρετικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου, Ηλία Καρακώστα, ο οποίος διευθύνει το FYSIO SPORTS CENTER (κέντρο προπονητικής & αποκατάστασης) στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αναλάβει την επιτήρηση, την πρόληψη και την αποκατάσταση των παικτών της 1ης ομάδας και να διδάξει τα μόντελ των προπονητικών προγραμμάτων της FC Arsenal στην ακαδημία της Al Ahli Sc (Αλ Αχλί Τρίπολης) και παράλληλα να περάσει την φιλοσοφία της Αγγλική ομάδας στον σύλλογο της Λιβύης. Επίσης θα έχει και ρόλο αναλυτή στις ακαδημίες, ενώ τα προγράμματα θα είναι άκρως πρωτοποριακά με την ολλανδική φιλοσοφία. Άλλωστε ο Ηλίας Καρακώστας και ο Remco Boere έχουν δουλέψει μαζί στα Ολλανδικά καμπ που διοργάνωσε στην Ελλάδα. Σε δηλώσεις του για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη χώρα της Βόρειας Αφρικής, ο Ηλίας Καρακώστας δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ τον Remco Boere για την πρόταση συνεργασίας του, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Θέλω τον χρόνο μου για να πάρω την απόφασή μου, καθώς η οικογένειά μου θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, μιας και δεν υπάρχουν διεθνή σχολεία στη Λιβύη». 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ