Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πράξη ανθρωπιάς και αγάπης: Έκανε δώρο ζωής σε έναν νεαρό με κινητικά προβλήματα ο Βιεϊρίνια (pic)

Εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι και μεγάλος άνθρωπος.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αντρέ Βιεϊρίνια μαζί με την σύζυγό του, Βάσω Βεργίδου, έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπό τους αγκαλιάζοντας τον Δημήτρη, έναν νεαρό με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Εκείνο το διάστημα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και η σύζυγός του πληροφορήθηκαν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η οικογένεια του νεαρού Δημήτρη σ’ ότι αφορά την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, το οποίο θα έκανε πολύ καλύτερη την καθημερινότητά του.

Η οικογένεια Βιεϊρίνια ανέλαβε εξ ολοκλήρου την αγορά του καροτσιού, ήταν παρούσα στις συζητήσεις με ειδικό που ήρθε από τη Σουηδία, προκειμένου να δει τον Δημήτρη και να διαμορφώσει το καρότσι, το οποίο, πλέον, ήρθε στη χώρα μας και ήδη ο Δημήτρης μπορεί να κάθεται σε αυτό και να μην ταλαιπωρείται.

Η μητέρα του Δημήτρη σε μια συγκινητική δημοσίευση στα social media έσπευσε να ευχαριστήσει την οικογένεια Βιεϊρίνια για το δώρο ζωής που έκανε στον γιο της: «Σήμερα 21/9/22 και μετά από τέσσερα χρόνια και επάνω έγινε πραγματικότητα αυτό πού ένα κρύο βράδυ του χειμώνα πριν τέσσερα χρόνια άκουγα την Γεωργία Λαδοπούλου να μου μιλάει για τον Μήτσο και φυσικά για το πρόβλημα του και πως θα ήταν η ζωή του πιο καλή με ένα καρότσι που θα μπορούσε να βγει μέσα από το σπίτι…

Τότε είπα θα το κάνουμε, θα βρούμε τρόπο να πάρουμε ένα καρότσι στον Μήτσο, που να του κάνει πιο όμορφη την ζωή του. Περάσαμε πολλά, πήγα παντού, ζήτησα βοήθεια από πολλούς και εδώ θέλω να ευχαριστήσω κάποιους που θέλησαν να βοηθήσουν αλλά το πρόβλημα του Μήτσου δεν ήταν ένα απλό καρότσι…

Τούς ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Όταν θέλησα να φτάσω στην ΠΑΕ μέσω του Αρχηγού μας Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησα στην Βάσω την γυναίκα του για τον Μήτσο και πως ήθελα να με βοηθήσει ο Αντρέ.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ. Ο ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ανέλαβε εξ ολοκλήρου το καρότσι. Σήμερα το καρότσι ήρθε από την Σουηδία και ο Μήτσος το χαίρεται και χαμογελάει ευτυχισμένος… ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΈ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ