Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλική ισοπαλία στη Νεάπολη Βόλου!

Νίκη Βόλου – Λαμία 2 – 2

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Νέαπολης του Βόλου, Νίκη και Λαμία ήρθαν ισόπαλες προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο θέαμα!

Οι κυανόλευκοι του Βόλου προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (στο 44’) με κοντινό σουτ του αρχηγού Σταύρου Τσουκαλά και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 54’ με πέναλτι του Κάσσου (στη φάση ο Μορέιρα ανατράπηκε από τον Τζανετόπουλο).

Η Λαμία κατάφερει να βρει απάντηση ισοφαρίζοντας μέσα σε τέσσερα λεπτά! Αρχικά στο 56’ ο Μποάκιε με πέναλτι μείωσε και ακολούθως ο Γιακουμάκης στο 60’ πέτυχε το 2-2!

Η Νίκη Βόλου είχε την τεράστια ευκαιρία να πετύχει τη φιλική νίκη, ωστόσο στο 68ο λεπτό ο Γαβριηλίδης με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι της Λαμίας!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος (76’ Τοπαλίδης), Δημητρίου, Δεληζήσης, Ανδρέου (75’ Λογαράς), Κυριακίδης (75’ Μέτσε), Τσουκαλάς (70’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (79’ Ολαϊζόλα), Γαβριηλίδης, Μορέιρα (70’ Αναστασίου), Ροχάνο (77’ Τζιώρας)

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Προβυδάκης (89′ Μαργαρίτης), Τζανετόπουλος, Γκέντζογλου, Μαρμεντίνι (87′ Νούνιες), Μπάμπης, Μποάκιε, Βασιλακάκης (46’ Γιακουμάκης), Μπενίτεθ, Τσούκαλος (61′ Ρόμανιτς)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ