Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάντμπολ Γυναικών: Περίπατος πριν την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πανοράματος με 19-35 για τη 2η αγωνιστική της Α1.

Ο Δικέφαλος έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου στις 16.00 με την Μέταλουργκ για την Ευρώπη.

Οι παίκτριες του Πελεκίδη πήραν από νωρίς κεφάλι (3-11, 8-14) με τις γηπεδούχες στο φινάλε του πρώτου μέρους να κλείνουν τη ψαλίδα (10-14).

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο με τη διαφορά να φτάνει γρήγορα σε διψήφια τιμή και να “σκαρφαλώνει” και αλλο στη συνέχεια.

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον κόουτς Πελεκίδη να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής αλλά και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα που ακολουθεί.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ(Βακάλης): Λιούκα, Εμμανουηλίδου 1, Γ. Παπαδοπούλου, Τσαρτσίου, Φλώρου, Αμανατίδου, Κουκλοτίδου, Ελ. Βράμπα, Μήγγα 3, Νικολάου, Καραβέλη, Λύτρα, Δ. Βράμπα 2, Κουλούρη 5, Abilda 4, Α. Παπαδοπούλου 4.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 4, Βράντσιτς 6, Ριμπέιρο, Χριστοφόρις 1, Σαμολαδά 1, Καπρινιώτη, Αμβροσιάδου, Σεβδίλη 4, Γκόμες 2, Ζενελι 2, Μποριζόφσκα, Γκρμπάβτσεβιτς 4, Μπουράτο 3.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ