Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Νίκη με καλή εμφάνιση για τον ΑΟ Καβάλα

Δίκαιη νίκη χθες (10/10) για τον ΑΟΚ στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανδραμαϊκό με σκορ 2-0, η οποία διεξήχθη στα Αμισιανά Καβάλας, με τους «Αργοναύτες» να έχουν ουσία και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους και να απειλούνται από τη Δραμινή ομάδα μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 

 

Κορυφαίοι και σκόρερ για τον ΑΟ Καβάλα ο Ιορδανίδης στο 21ο λεπτό και ο Καρακώστας στο 73′ με πλασέ. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ταχύτατος φορ-εξτρέμ, Χρήστος Καρακώστας, ξεδίπλωσε το ταλέντο του με περίτεχνες ενέργειες στο 2ο ημίχρονο με ένα γκολ, ενώ είχε ένα δοκάρι από σουτ εκτός περιοχής και μια κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, η οποία πέρασε μόλις άουτ.

Ο δε Ιορδανίδης ήταν κινητήριος μοχλός ανάπτυξης για τον ΑΟΚ πετυχαίνοντας και ένα παθιασμένο γκολ από επαναφορά στο χαμένο πέναλτί του. Η αμυντική γραμμή της ομάδας είχε ηγετική φυσιογνωμία τον Μπιμπισίδη, όπως και όλη την άμυνα σε καλή μέρα καθώς δεν δέχτηκε τέρμα, γεγονός που δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Άρεσε στο κέντρο ο νεαρός Παβλόφ, με τους κεντρικούς αμυντικούς να έχουν καλή συνεργασία με τον τερματοφύλακα και αυτό έφερε ηρεμία στην αμυντική θωράκιση της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι πως η ιστορική ομάδα της Καβάλας παιχνίδι με παιχνίδι δένεται όλο και περισσότερο και με την ενίσχυση του φετινού ρόστερ θα είναι σίγουρα μία πλήρως ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

ΑΟΚ: Σταθάκης (46′ Σιαματάς), Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Παβλόφ, Ιορδανίδης (46′ Μπαρέττας), Κατσέτης (61′ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Ρουμπιές, Καρακώστας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μαγκαφίνης, Πετράκης, Γιαννακός, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Τάντιτς.

Πανδραμαϊκός: Σολείμεζογλου, Μπάμπουρας, Μεντής, Μαχαίρας, Κουκόλης, Άντριτς, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Παυλίδης, Ιγνατίου, Αχαλινόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Καραγιαννίδης, Μητρούσης, Μπάμπαλης, Καπουζούσης, Ιωσηφίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ