Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λύθηκε το πρόβλημα με την έδρα της Προοδευτικής

Στο Κερατσίνι θα φιλοξενούνται τελικά οι εντός έδρας αγώνες της Προοδευτικής για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2 και όχι στον Κορυδαλλό, όπως ανακοίνωσε η πειραιωτική ομάδα:

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, οι φίλαθλοι και σύσσωμος όλος ο οργανισμός που αποτελεί την Προοδευτική , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του Κερατσινίου και τον πρόεδρο του Μάκη Απόστολου και ιδιαίτερα τον φίλο δήμαρχο του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο για την παραχώρηση του γηπέδου του Κερατσινίου (Σχιστό) για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ο φίλος Χρήστος για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε Κύριος καθώς ο λόγος του είναι συμβόλαιο και τήρησε στο ακέραιο αυτό που είχε διαμηνύσει τόσο στην διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι όσο και στην διοίκηση της Προοδευτικής και στον πρόεδρο μας Αντώνη Αραβαντινό. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και επιφυλασσόμαστε.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στην αντιδήμαρχο Αθλητισμού κα. Σταυρούλα Συρακου και τον εντεταλμένο προϊστάμενο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Γιώργο Χρηστίδη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ