Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κερμανίδης: «Η Νέα Τούμπα να πάρει το όνομα του Σαράφη»

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε «Στη Σέντρα» για τον «Καίσαρα», μή μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματα του για τον θάνατο του Σταύρου Σαράφη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του, ανέφερε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα μου, θέλω να πω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Συγκλονιστήκαμε όλοι, εκεί που ανασάναμε μαθαίνοντας πως βελτιώνεται. Ήταν ένας ποδοσφαιριστή που η ζωή του ήταν ο ΠΑΟΚ και βρισκόμασταν τακτικά σε μία… καρέκλα που καθόταν και έβλεπε τους αγώνες. Με εντυπωσίασε όταν ήρθα στην Ελλάδα γιατί ο ΠΑΟΚ έλειπε στην Κύπρο και η ομάδα κέρδισε με τρία δικά του γκολ. Οι προπονήσεις που έκανε ο Σταύρος ήταν πιο έντονες και από τους αγώνες και ήταν πιο επαγγελματίας και από τους επαγγελματίες».

Για τα όσα θυμόταν από αυτόν: «Απίστευτος με το κεφάλι, απίστευτος αγωνιστικά, να σκίζεται για τη νίκη, να φωνάζει για τη νίκη, ήταν απίστευτα ηγετική φυσιογνωμία και η προσφορά του δε νομίζω ότι μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιον. Εκτελούσε εν ψυχρώ με το κεφάλι. Τελευταία φορά τον είδα σε μία αναμέτρηση με την Κ17, τον συνάντησα εκεί στην καρέκλα του και ο ίδιος αναπολούσε και έλεγε «τώρα να μην μπορούμε να παίξουμε», ήταν άνθρωπος ΠΑΟΚ. Με αυτή την ευκαιρία και δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή και θα ήθελα να προτείνω η Νέα Τούμπα να πάρει το όνομα του, γιατί είναι ο άνθρωπος που γεννήθηκε στον ΠΑΟΚ και «έφυγε» από τον ΠΑΟΚ. Έδωσε όλη του τη ζωή στον ΠΑΟΚ και πρόσφερε με έργα».

Για τη δική τους γενιά: «Να τους θυμάστε, αυτοί έδιναν και τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες της δεκαετίας του 70΄έδιναν και τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, ότι και να έχετε ακούσει για αυτούς».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ