Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στεγνή ισοπαλία!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL, Αστέρας και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και τα «Καναρίνια» από τη μεριά τους προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους με αντεπιθέσεις. Ουσιαστικά στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαμε κάποια φάση άξια αναφοράς!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε κάπως με τον Αστέρα να φαίνεται λίγο καλύτερος του αντιπάλου του. Στο 49’ σημειώθηκε η καλύτερη ευκαιρία ολόκληρης της αναμέτρησης, καθώς ο Μπαρτόλο με απευθείας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Παναιτωλικού! Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ των Αλβάρες (64’) και Καρμόνα (84’) ενώ ενδιάμεσα ο Μάρτενσον στο 76’ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.

Με αυτές τις λιγοστές φάσεις τελείωσε ο αγώνας στην Τρίπολη, με το «στεγνό» 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος – Γκαρντάφσκι, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Ιγκλέσιας, Στάνκο, Μουνάφο – Τιλίκα, Κρεσπί, Μπαρτόλο

Παναιτωλικός: Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης – Μλάντεν, Μάρτενσον – Κολοβός, Ντίαζ, Σενγκέλια – Μόρσεϊ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ