Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΟ Καβάλα: Ακόμα μία νίκη για τους «Αργοναύτες»

Μπορεί καμία ομάδα να μην είναι σίγουρη πότε θα ξεκινήσει η Γ’ Εθνική, αλλά ο ΑΟ Καβάλα ανεβαίνει σταθερά σε απόδοση στις φιλικές αναμετρήσεις που δίνει και αυτό το συνδυάζει με νίκες. Αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 του FC Αλεξανδρούπολη στο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ αυτή ήταν η πρώτη φορά για φέτος που αγωνίστηκε στην φυσική του έδρα.

 

Οι «Αργοναύτες» οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ιορδανίδη και Κατσέτη, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 10′, όταν ο Χρήστος Καρακώστας (ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση), ύστερα από εκπληκτική ενέργεια, επιχείρησε μία σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Μπαρέττα, που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 15ο λεπτό ο Ρουμπιές είχε μία καλή φάση για τον ΑΟΚ, ενώ στο 23′ ο Καρακώστας παραλίγο να χρηστεί σκόρερ, όταν το σουτ του έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεσουδάκη. Στο 70′ Παπαδόπουλος και Μπαρέττας έκρυψαν τη μπάλα και με τελικό αποδέκτη τον Ρουμπιέ, η Καβάλα έκανε το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

 

Α.Ο Καβάλα (Αγγελίδης): Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Pavlov, Ρουμπιές, Γερογιάννης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Καρακώστας.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Παπαποστόλου, Βαφειάδης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός.

FC Αλεξανδρούπολη (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Δορουγιδένης, Ράλλης, Παπαγεωργίου, Γκαϊντατζής, Τσιγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Αμπραχανιάν, Ευθυμιάδης, Πατσιώρας, Καρακασίδης.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν: Πουλουκτσής, Ακριβός, Μουρατίδης, Μπόγλου, Παπάζογλου, Χοψωνίδης, Debrova, Τζαλίλης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ