Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Χανιά: Επανασχεδιασμός για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Χανιά αποφάσισε να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν, έτσι ώστε αφενός να συμπεριλάβει περισσότερες κατηγορίες όσον αφορά τη στόχευση και τις ανάγκες και αφετέρου για να δώσει μια άλλη διάσταση στο άνοιγμα που θέλει να κάνει φέτος προς τον κόσμο της.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των φιλάθλων της πόλης και του νομού μας, αποφάσισε να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, θα προστεθούν κι άλλες κατηγορίες εισιτηρίων (οικογενειακό, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων), καθώς και διάφορα προνόμια στους κατόχους, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των φιλάθλων και να γίνει το γήπεδο ακόμα πιο προσιτό για όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες.

Η ΠΑΕ Χανιά, επίσης, συνεχίζοντας την αναβάθμιση της σε όλους τους τομείς, θα χρησιμοποιήσει φέτος για πρώτη φορά την υπηρεσία ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων (διαρκείας και απλά), με σκοπό να κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την αγορά εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ