Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Στον Μακεδονικό ο Κυριάκος Καλαϊτζίδης

Παίκτης του Μακεδονικού είναι εδώ και λίγες ώρες ο ταλαντούχος, Κυριάκος Καλαϊτζίδης. Ο σύλλογος της Super League 2 ανακοίνωσε και επίσημα τον 17χρονο μεσοεπιθετικό από την Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

 

«Ευχαριστώ πολύ το «FYSIO SPORT CENTER» που με βοήθησε να ξεπεράσω το σύνδρομο κοιλιακών και τον Ηλία Καρακώστα που δουλέψαμε μαζί στην ισορροπία, στην ταχυδύναμη και βέβαια με πίστεψε και με βοήθησε στην μεταγραφή μου! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου τον Δημήτρη τον Γκούντα που με έπελεξε. Μεγάλο μου όνειρο μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό».

 

Σε δηλώσεις προέβη και ο Ηλίας Καρακώστας, διευθυντής στο κέντρο αποκατάστασης & προπονητικής «FYSIO SPORT CENTER», σχετικά με τη μεταγραφή του Καλαϊτζίδη στην ομάδα του Μακεδονικού:

«Ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο που πέρασε από το εργαστήριο του «FYSIO SPORT CENTER». Με τη δική μας καθοδήγηση τα τελευταία 3 χρόνια εξελίχθηκε, προχώρησε και έχουμε την χαρά και την τιμή να τον ανακοινώσουμε στον Μακεδονικό, μία ομάδα οργανωμένη με μέλλον και προοπτική. Ο Κυριάκος είναι ένα ταλαντούχο παιδί, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17 του χρόνια και σίγουρα όλο το μέλλον του ανήκει».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ