Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η στιγμή της ανακούφισης

Το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή είναι να αποδεχθεί κανείς το τέλος.Είτε πρόκειται για την ίδια τη ζωή συνολικά είτε για μικρά ή μεγαλύτερα κομμάτια της που τη διαμορφώνουν.

Τη δυσκολία αυτή αντιμετωπίζει ανάμεσα στους πολλούς και ένας από αυτούς που ξεχωρίζουνΚριστιάνο Ρονάλντο διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του με πολύ μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Η μειωμένη προσφορά του αγωνιστικά σε συνδυασμό με την απώλεια του νεογέννητου γιού του πριν από λίγους μήνες φαίνεται πως έχουν εισάγει τον ίδιο σε ένα αδιέξοδο από το οποίο δεν έχει ιδέα πως να ξεφύγει.

Το αδιέξοδο αυτό μάλιστα γίνεται φανερό και από τον νέο πανηγυρισμό που εφηύρε ο Πορτογάλος για να πανηγυρίζει τα γκολ του από εδώ και πέρα.

Το δυναμικό Siuuu αντικαταστάθηκε από αυτό το βουβό τελετουργικό που σου δίνει πλέον την εντύπωση ότι ο CR7 δεν είναι αυτός που ήταν.

Η στάση αυτή δείχνει έναν άνθρωπο “θνητό” ο οποίος έχει χάσει κάθε ίχνος δυναμισμού και κουράγιου για προσπάθεια,αλλά επειδή ακόμα έχει το χάρισμα μπορεί και βρίσκει στιγμές που τον βοηθούν να θυμάται ποιός ήταν.

Κλείνω με την ευχή ο Κριστιάνο να βρει για την καριέρα του το τέλος που της αρμόζει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ