Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάιρι Ίρβινγκ: Το απόλυτο χάσιμο

Τα social media είναι ένα εξ’ ορισμού “δίκοπο μαχαίρι” από την πρώτη μέρα της λειτουργίας τους μέχρι και σήμερα και για όσο λειτουργούν.Τη μια στιγμή μπορούν να σε αποθεώσουν και την άλλη να σε ταπεινώσουν.

Αυτό έχει συμβεί και στην περίπτωση του Κάιρι Ίρβινγκ,ο οποίος από τα τέλη της περιόδου του COVID – 19 έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ παράνοιας με την κατάσταση να έχει εκτραχυνθεί τελείως τις τελευταίες καθώς δημιουργήθηκε η αίσθηση πως μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο “Κύριε Ελέησον”,λοιπόν,μετά τις εξαφανίσεις και τις θεωρίες περί τετραγωνισμένης γης προχώρησε και σε αντισημιτική επίθεση μέσω Twitter δημοσιεύοντας ένα link με αντισημιτικό περιεχόμενο και μαζί με τον Κάνι Ουέστ πια θεωρούνται ως βασικοί υποκινητές των ιδεών αυτών από το FBI,το οποίο έχει θέσει σε κόκκινο συναγερμό την εβραϊκή κοινότητα της Νέας Υόρκης και ότι την αφορά.Ταυτόχρονα η αστυνομία της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε επαγρύπνηση και έχει τεθεί σε κατάσταση άμεσης επέμβασης.

Επίσης,δηλώσεις σχετικά έκαναν τόσο ο Τζος Γκοτχάιμερ,εκπρόσωπος του Κογκρέσου στην πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ όσο και ο Φιλ Μέρφι,Κυβερνήτης της περιοχής.Ο πρώτος εξέφρασε την οργή και την ανησυχία του για τα γεγονότα.Από την άλλη,ο κύριος Μέρφι τόνισε πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να προφυλαχθούν οι χώροι λατρείας της εβραϊκής κοινότητας.

Το NBA από την πλευρά του δεν θα μείνει αμέτοχο,καθώς ο Άνταμ Σίλβερ,Κομισάριος της Λίγκας αναμένεται να συναντηθεί με τον αμετανόητο Ίρβινγκ την επόμενη εβδομάδα.Επιπρόσθετα,οι Μπρούκλιν Νετς τον έθεσαν για άλλη μια φορά εκτός ομάδας,δείχνοντας έτσι την ενόχληση για τα γεγονότα.

Τέλος,η ιστορία του Ίρβινγκ είναι ξεκάθαρα ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όποιον τη διαβάζει.Επισημαίνει όσα δεν πρέπει να είμαστε και καλό θα ήταν εμείς να τα δούμε αντί να ακολουθήσουμε το δικό του δρόμο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ