Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εντυπωσιακό ματς στη Φθιώτιδα!

Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 2-2

Έναρξη της 11ης αγωνιστικής σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, με την ομώνυμη τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Βόλο, σε μια αναμέτρηση που πραγματικά αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου! Πολύ σασπένς με τέσσερα γκολ, ωραίες φάσεις και εν τέλει ισοπαλία!

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Τόμας Ντε Βινσέντι για τους γηπεδούχους με όμορφο μακρινό συρτό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0! Στο 38’ ο σούπερ-σταρ του φετινού Βόλου, ο Πάολο Φερνάντες με υπέροχο γκολ ισοφάρισε σε 1-1! Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων, η Λαμία πήρε ξανά το προβάδισμα στο αμέσως επόμενο λεπτό (39’)! Εντυπωσιακό συνδυαστικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες της Λαμίας, βρήκε ως τελικό αποδέκτη τον Νούνιες που σκόραρε εύκολα για το 2-1!

Με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάλι με ένα πανέμορφο τέρμα να ισοφαρίσουν σε 2-2! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μπαριέντος (56’) να εξαπολύσει ένα απίστευτο σουτ, το οποίο βρήκε αρχικά στο δοκάρι και έπειτα κατέληξε στα δίχτυα του Σαράνοφ!

Με αυτή την ισοπαλία η Λαμία πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος παρέμεινε προσωρινά στην 3η θέση.

Λαμία: Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες (83′ Ασκόφσκι), Τσιλούλης (68′ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (77′ Μπεχαράνο), Μανούσος (76′ Μποάκι)

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Ουές (46′ Λούνα), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (68′ Κούτσιας), Νοκέρ (46′ Μεσκίδα), Πάολο Φερνάντες (86′ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86′ Ματίγια)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ