Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Η εκτόξευση!

Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει συγκεντρώσει επάνω του τους τελευταίους μήνες πολλά περισσότερα φώτα από ότι στο παρελθόν.Για αυτό και ακτινοβολεί όλο και περισσότερο.

Μια έκθεση της UEFA που συγκέντρωσε δεδομένα από 294 συλλόγους και 30 πρωταθλήματα έδειξε:

  1. 33% αύξηση των εμπορικών εσόδων από το 2021 στο 2022
  2. Ότι πλέον το 77% των πρωταθλημάτων έχει κεντρικό χορηγό (11% – 2021)
  3. Τα έσοδα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αυξήθηκαν κατά 22%.

Τα βήματα που έχουν γίνει είναι πάρα πολλά.Πλέον οι αγώνες γίνονται στα πασίγνωστα στάδια που αγωνίζονται οι άντρες και μάλιστα συχνά αυτά γεμίζουν.

Παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης σε γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου στο πρώτο El Classico στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα Euro Γυναικών στον τελικό της φετινής διοργάνωσης που διεξήχθη στο Wembley ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία.

76.893 θεατές βρέθηκαν και πάλι στο Wembley στο φιλικό της Αγγλίας (πρωταθλήτρια Ευρώπης) με την εθνική ομάδα των Η.Π.Α. (παγκόσμια πρωταθλήτρια).

Επίσης,έχουμε φτάσει να μιλάμε πια για την πρώτη παίκτρια που ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία το 1 εκ. € την ώρα που στο ανδρικό ποδόσφαιρο υπάρχει πρόβλεψη πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα φτάσει ως αξία το 1 δις € και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία έφτασε τα 222 εκ. €.

Lucy Walsh: Η πρψτη παίκτρια που έσπασε το φράγμα του εκατομμυρίου.

Τέλος,το μοναδικό που έχουμε να πούμε για το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πως όσα βήματα και αν πρέπει να κσνει,σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ