Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Έχασε ευκαιρία και Ελίασον

Η Ένωση έχασε μεγάλες ευκαιρίες στην Τρίπολη και έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα, χάνοντας έτσι και την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους 4 βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι των ‘αιωνίων’. Μεγάλο πλήγμα με Ελίασον.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην Τρίπολη, έχασε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο είδε τον Αστέρα να την ισοφαρίζει σε μια ανύποπτη φάση και δεν μπόρεσε να βρει την λύση που θα της έδινε το γκολ της νίκης.

Ο Δικέφαλος έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Παπαδόπουλο ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας την αναμέτρηση στα πλαίσια της ισοπαλίας και στο τέλος ο Αστέρας πανηγύρισε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα σε ακόμη μία ομάδα του big 4. Θυμίζουμε πως οι Αρκάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι και με τον Ολυμπιακό με 0-0 στην Τρίπολη, ενώ στην Τούμπα πριν 2 αγωνιστικές λίγο έλειψαν να φύγουν με το διπλό, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο φινάλε (2-2).

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την Ένωση ξεχώρισε για άλλο ένα ματς ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμη ουσιαστική εμφάνιση στον χώρο του κέντρου, κερδίζοντας και το πέναλτι για την ΑΕΚ, ενώ εκείνος που μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοιραίος δεν είναι άλλος πέραν από τον Λάζαρο Ρότα, με τον Έλληνα μπακ να σπαταλά δύο μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του, μία στο 11′ και μία στο 75′.

Στα σημαντικά για την ΑΕΚ, πέραν του αρνητικού αποτελέσματος, η απώλεια του Ελίασον, ο οποίος έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και κατέληξε στο νοσοκομείο με νάρθηκα στον αστράγαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα. Έτσι η Ένωση καλείται από εδώ και στο εξής να αποχωριστεί ένα βασικό της γρανάζι και έναν παίχτη ο οποίος έχει μοιράσει έξι ασίστ σε εννέα ματς με την φανέλα της Ένωσης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ