Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μέσα ο Βίντα για Καραϊσκάκη

Η προπόνηση της Πέμπτης έφερε στις τάξεις της Ένωσης χαμόγελα, καθώς είδαν τον Ντομαγκόι Βίντα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και αυτόματα να δηλώνει παρών για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο Φάληρο.

Ο Βίντα έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το συγκεκριμένο -πολύ κρίσιμο παιχνίδι- ενώ και ο ίδιος εμφανιζόταν προ ημερών σίγουρος πως θα τα καταφέρει και τελικώς δικαιώθηκε. Έτσι ο Κροάτης στόπερ επιστρέφει στα μετόπισθεν της ομάδας του, για να συνθέσει μαζί με τον Μουκουντί και πάλι το ‘αμυντικό τείχος’ που συνηθίζαμε να βλέπουμε.

Αντίθετα, εκτός του σημερινού προγράμματος έμεινε και πάλι ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Αμφότεροι οι δύο παίχτες κλήθηκαν κανονικά στις τελικές αποστολές των ομάδων τους για το μουντιάλ του Κατάρ.

Τέλος, μένει να φανεί και ποια θα είναι η κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος εχθές αποχώρησε με χτύπημα στο πόδι με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα και στις επόμενες μέρες θα φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ