Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Χ» στο Πανθεσσαλικό!

Νίκη Βόλου – Βέροια 1-1

Πρεμιέρα για την 2η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της SL2 με τη Νίκη Βόλου να έρχεται ισόπαλη με τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σε μια αναμέτρηση που γενικά είχε μέτριο θέαμα.

Με κατοχή της μπάλας από τη μεριά της Νίκης άρχισε το πρώτο ημίχρονο, με τους κυανόλευκους να βρίσκουν πέντε τελικές προσπάθειες στα πρώτα 30 λεπτά, ωστόσο μόλις μία βρήκε τον στόχο με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να μπλοκάρει το σουτ του Παναγιωτίδη. Ακολούθως η Βέροια ισορρόπησε τον αγώνα και στο 43’ προηγήθηκε στο σκορ όταν σε γύρισμα του Μπελεβώνη, ο Μπουόλι από πολύ κοντά πέτυχε το 0-1!

Στην επανάληψη η ομάδα της Νίκης έδειξε να ανακάμπτει και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 60’ με το απευθείας φάουλ του Μιράντα! Στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν στην άμυνά τους. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αμφότερες οι ομάδες είχαν κλασική ευκαιρία για να πάρουν το ματς! Αρχικά στο 90’ για λογαριασμό της Νίκης, ο Παναγιωτίδης σούταρε με δύναμη με τους αμυντικούς της Βέροιας να διώχνουν πάνω στη γραμμή! Στο 92’ ήρθε η τεράστια φάση της Βέροιας για να «κλέψει» το τρίποντο, όμως ο Κατσούκης προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ!

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης)

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (61’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Περδίκης), Μπελεβώνης (74’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας (87’ Ιωάννου)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ