Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαρωτική και στο ξεμούδιασμα (Videos)

Η.Α.Ε – Αργεντινή 0-5

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο μοναδικό της φιλικό πριν το Μουντιάλ και έδειξε αρκετά έτοιμη για όσα θα ‘ρθουν.

Ο “εκλέκτορας” της “αλμπισελέστε” επέλεξε να παραταχθεί η ομάδα του εξ αρχής με όλα της τα “δυνατά χαρτιά” στο χορτάρι με αποτέλεσμα να είναι (αναμενόμενα) σαρωτική.

Τα γκολ

Άλβαρεζ 17′ (0-1)

Το βράδυ έγινε εύκολο από την αρχή με τον άκρως κεφάτο Λιονέλ Μέσι να ξεφεύγει από τα μάτια των αμυντικών και να βρίσκει με πάσα πάρε – βάλε τον Χούλιαν Άλβαρεζ που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ντι Μαρία 25′  (0-2)

Το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών Λατινικής Αμερικής είχε την υπογραφή του Άνχελ Ντι Μαρία.Ο Αργεντίνος εξτρέμ με ένα δεξί,πολύ δυνατό και μονοκόμματο σουτ άφησε άγαλμα τον κίπερ των Η.Α.Ε.,Εΐσα,δείχνοντας μας για άλλη μία φορά την απαράμιλλη ποιότητα του.

Ντι Μαρία 36′ (0-3)

Ο Αργεντινός εξτρέμ επανήλθε έντεκα λεπτά αργότερα με ακόμα ένα γκολ και με ένα μικρό σλάλομ περίπου από το σημείο του πέναλτι μέχρι και το μέσο της μικρης περιοχής έκανε το 0-3.

Μέσι 44′ (0-4)

Ο ηγέτης της “αλμπισελέστε” δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πίνακα των σκόρερ σε ένα παιχνίδι με τόσο εύκολο αντίπαλο.Έτσι,έβαλε κι αυτός τον “οβολό” του στην ευρεία νίκη της Αργεντινής κεραυνοβολώντας τον Εΐσα λίγο πριν οι ομάδες πανε στα αποδυτήρια.

Χοακίν Κορέα 60′ (0-5) 

Η Αργεντινή βρήκε και πέμπτο τέρμα όταν ο Ροντρίγκο Ντε Πολ πέρασε με εξαιρετική πάσα τη μπάλα στον Χοακίν Κορέα,ο οποίος αν και “ασφυκτικά” κλεισμένος πλάσαρε τον Εΐσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα πέντε γκολ της “σελέστε” απέναντι στα Η.Α.Ε.:

 


Εδώ μπορείτε να δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Η.Α.Ε.:Εΐσα,Αλντανχανί,Σαλέχ,Αλ Χαμάντι,Αμπντάλα,Χαμάντ,Σαλμέν,Σουχαΐλ,Μαμπχούτ,Ραμαντάν,Κάιο

Αλλαγές:Ναντέρ 46′,Λίμα 46′,Τζαμέλ 65′,Αλ Ζααμπί 65′,Χουσεΐν 77′,Αλγκασανί 78′

Αργεντινή:Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, Φόιτ, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνεζ,Ακούνια,Ντε Πολ,Παρέδες,ΜακΆλιστερ,Μέσι,Ντι Μαρία,Άλβαρες

Αλλαγές:Πετσέλα 46′,Χοακίν Κορέα 46′,Μοντιέλ 46′,Μολίνα 51′,Φερνάντεζ 51′, Ροντρίγκεζ 75′

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ