Endrick Felipe: Το νέο wonderkid της Real Madrid

669

Μετά τον Vinicius και τον Rodrygo, η Real είναι έτοιμη να αποκτήσει και έναν τρίτο Βραζιλιάνο Wonderkid. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano οι Μερένχες επενδύουν σε ακόμα έναν ταλαντούχο Βραζιλιάνο που ακούει στο όνομα Endrick Felipe Moreira De Souza.

 

Γεννηθείς στις 21/7/2006, ο Endrick έκανε γνωστό το όνομά του πριν από λίγα χρόνια όταν εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις που έκανε με την ομάδα νέων της Βραζιλίας και της Palmeiras. Ο 16χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι, συμβόλαιο το οποίο τον κρατούσε στην Palmeiras μέχρι το 2025. Η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 60 εκατομμύρια και θα μπορεί να ενεργοποιηθεί από Ευρωπαϊκή ομάδα το 2024 όταν ο Endrick θα έχει συμπληρώσει το 18 χρόνο της ηλικίας και θα μπορεί να φύγει νόμιμα από την Βραζιλία.

Real Madrid, Chelsea, Pari Saint Germain ήταν λίγες από τις ομάδες που το κυνήγησαν για να τον κάνουν δικό τους με τους Μερενχες στο τέλος να βγαίνουν νικητές. Ο 16χρονος φέτος με την φανέλα της Palmeiras  έχει 8 γκολ σε 11 συμμετοχές.  Μάλιστα, οι Scouters της Μαδρίτης τον είχαν βάλει ”στο μάτι” εδώ και ενάμιση χρόνο, διακρίνοντας ένα ιδιαίτερο ταλέντο.

Real Madrid reportedly closing in on Endrick signing from Palmeiras - AS USA

Η συμφωνία των δύο ομάδων έκλεισε στα 60 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται οι Μερένχες να δώσουν άλλα 12 εκατομμύρια σε φόρους με την συμφωνία να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Η υποφραφεί που θα βάλει στο συμβόλαιο του, θα τον κάνει μόνιμο κάτοικο της Μαδρίτης μέχρι το 2030.

Όπως αναφέραμε και πριν, Ο Endrick δεν θα μπορεί να αγωνιστεί μέχρι να κλείσει το 18 χρόνο της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει πως θα τον δούμε να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα σε δύο χρόνια περίπου. Μέχρι τότε, ας τον απολαύσουμε όσο ακόμα θα αγωνίζεται στην Palmeiras και ας κάνουμε λίγο υπομονή….μέχρι να δούμε να λάμπει με την φανέλα της Βασίλισσας.