Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαζεύοντας το σύμπαν των ανεκδιήγητων

Προ ολίγων λεπτών γίναμε μάρτυρες μιας τραγελαφικής είδησης που έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά το τέλος του Μουντιάλ του Κατάρ για να μας υπενθυμίσει σε πόσο άσχημη θέση βρέθηκε το ποδόσφαιρο σε αυτή τη διοργάνωση όταν δεν κοιτούσαμε το χορτάρι.

Η FIFA λοιπόν που την Κυριακή έκανε τα στραβά μάτια στην παραβίαση των κανονισμών της από το τον διάσημο σεφ Salt Bae αποφάσισε να επανέλθει σήμερα στο ζήτημα και να τιμωρήσει τον Τούρκο celebrity με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδα όπου θα διεξαχθεί το US Open Cup που αποτελεί και την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στην αμερικανική ήπειρο.

Να θυμίσουμε ότι ο επώνυμος σεφ στη διάρκεια των πανηγυρισμών και κατά την προσπάθεια του να φτάσει στον Μέσι για μια φωτογραφία είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και είχε αγγίξει παράτυπα το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μέχρι πρότινος φυλασσόταν σαν κόρη οφθαλμού.

Καταληκτικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Παγκόσμια Ομοσπονδία “εξάντλησε” την αυστηρότητα της αμέσως μόλις αντιλήφθηκε το ατόπημα στο οποίο η ίδια υπέπεσε “καθαρίζοντας” έτσι εν μέρει και το όνομα της από τη σωρεία λεκέδων που συγκέντρωσε τους τελευταίους μήνες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ