Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίσημα ‘Λύκος’ ο Ματέους Κούνια

Ατλέτικο Μαδρίτης και Γούλβς ήρθαν σε οριστική συμφωνία και όπως ανακοινώθηκε και από τις δύο πλευρές, ο Ματέους Κούνια θα αγωνιστεί έως το τέλος της σεζόν με τα χρώματα των ‘Λύκων’.

Το ότι ο Κούνια θα αποχωρούσε από την Ατλέτικο Μαδρίτης είχε γίνει καιρό γνωστό, μέσω και προσωπικής ανάρτησης του παίχτη, όπου είχε ανεβάσει ένα βίντεο και φαινόταν να αποχαιρετά τους ‘Rojiblancos’. Η Γούλβς είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της για τον παίχτη και εν τέλει ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους Ισπανούς. Η συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ, αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αγωνιστεί ως δανεικός με την Γούλβς έως το τέλος της φετινής σεζόν και έπειτα οι ‘Λύκοι’ θα πρέπει να καταβάλουν υποχρεωτικά ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων στους Μαδριλένους.

Ο διεθνής με την ‘Σελεσάο’ επιθετικός, είχε αποκτηθεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, από την Χέρτα Βερολίνου. Στο διάστημα που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα της Ατλέτικο, ο Κούνια σκόραρε επτά φορές και μοίρασε οχτώ ασίστ σε 54 εμφανίσεις. Πλέον ο Βραζιλιάνος μετά την Bundesliga και την La Liga, ετοιμάζεται να ζήσει την εμπειρία και της Premier League, όντας η πρώτη μεταγραφή του Ζουλιέν Λοπετέγκι στην Γούλβς!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ