Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το 2022 τα ζήσαμε ΟΛΑ

Ο τίτλος δεν κρύβει μέσα του κανένα ίχνος υπερβολής. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τι έχει συμβεί όχι καθ’ όλη, αλλά μόνο στη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων του έτους που σιγά – σιγά αποχωρεί.

18 Δεκεμβρίου

Η μέρα που ο Μέσι έγινε ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ

Η 18η Δεκεμβρίου του 2022 θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στην πιο ψηλή κορυφή του ποδοσφαίρου ολοκληρώνοντας έτσι με τον ιδανικότερο των τρόπων το δυσκολότερο ταξίδι της καριέρας του.

Αυτό θα ήταν αρκετό για να μας μείνει το ’22 στη μνήμη ανεξίτηλα και ως η χρονιά που είδαμε με τα μάτια μας κάποιον να τερματίζει το ποδόσφαιρο. Όμως λίγες μέρες μετά έγινε το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να επισκιάσει όσα έκανε ο Μεσίας.

29 Δεκεμβρίου 

Η μέρα που χάθηκε η ψυχή του ποδοσφαίρου

Σε αντίθεση με τα όσα ζήσαμε 11 μέρες νωρίτερα αυτό που έγινε 48 περίπου ώρες πριν την αναχώρηση της τρέχουσας χρονιάς μας συγκλόνισε και η έκπληξη είχε δυσάρεστη χροια. Ο σπουδαίος Πελέ δεν είναι πια κοντά μας και το ποδόσφαιρο μετά και το θάνατο του “Βασιλιά” έχασε κάθε του σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν του. Ότι κι αν γίνει όμως, στη συνείδηση μας θα μείνουν για πάντα χαραγμένες οι στιγμές που μας χαρισε, έστω κι από τα βίντεο στους πιο μικρούς, ο μύθος των μύθων που ακούει στο όνομα Πελε.

Κλείνοντας θα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά, υγεία και να εκφράσουμε την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει στο δρόμο όλων μας μόνο όμορφες ποδοσφαιρικές και όχι μόνο στιγμές.

Αντίο ΤΕΡΑΣΤΙΕ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ