Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ-Καλαμάτα: «Σφραγίζει» τα προημιτελικά στην Τούμπα

«Σφραγίζει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στην Καλαμάτα (21:00, CosmoteSport 1).

Η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες κατέστη εμφανέστατη στον πρώτο αγώνα. Αν και ήταν μόλις το πρώτο επίσημο μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, στην κατά τ’ άλλα μαχητική και αρκετά καλή Καλαμάτα.

Το παιχνίδι κύλησε όπως θα περίμενε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης. Με πέναλτι του Ολιβέιρα στο πρώτο μισό του αγώνα άνοιξε το σκορ και με τέρμα του Μπράντον Τόμας στην επανάληψη κλείδωσε το διπλό.

Με δεδομένο ότι ουσιαστικά έχει κριθεί η πρόκριση, ο Λουτσέσκου σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές. Άλλωστε, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να έχει όλους τους παίκτες του φρέσκους. Εκτός αποστολής είναι οι Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Τσαούσης. Επίσης ο Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη συμμετοχή του κάπτεν Βιεϊρίνια, που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από την Cosmote και το Cosmote Sports 1HD και στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Κώστας Ψάρρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ